Meny
Ekte spaghetti Bolognese
Her kan du bruke den pastaen du liker best. Sammen med denne ekte bolognese sausen har du en fantastisk god middag. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Smelt smøret forsiktig i en stor kjele over middels varme uten at den blir brun brun. Tilsett pancetta eller bacon, løk, hvitløk, selleri, gulrot, sitronskall, laurbærblad og muskat, og steke forsiktig uten bruning i ca 15 minutter til løken er myk.
  • Tilsett kjøttdeigen og fortsette steking. Når kjøttet blir varmt, del det opp med en treskje, så det ikke blir noen store klumper. Skru opp varmen og tilsett vinen, la det koke i 30 sekunder og tilsett tomater, tomatpuré , friske urter og kjøttbuljongen.
  • Kok opp og kok forsiktig i en time, rør av og til, til den er tykk og redusert til det halve. Rør inn fløten og smak til med salt og nykvernet pepper.
  • Server med fettuccine eller din favoritt pasta og topp med fersk revet parmesan.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter