Elgburger

Elgburger

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En real elgburger er suveren mat for de fleste. Prøv denne, med smak av sennep, pære og bacon. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør salt og pepper inn i kjøttet. Del kjøttdeigen i fire og form til hamburgere på en fuktet fjel.
  • Stek elgburgerne i margarin på god varme, ca. 2 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. De skal bare så vidt være gjennomstekte.
  • Rør sammen rømme og ravigottesaus og bland det lett inn i salaten. Skjær løk i skiver. Sprøstek bacon. Del pæren i skiver og stek den lett i baconfettet.
  • Varm gjerne hamburgerbrødet. Legg salat og løk på bunnen. Legg burger, pæreskiver og bacon over. Ripsgelé smaker godt til.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest