Elgkarbonader-2-3
Til oppskriften

Elgkarbonader

Saftige og smakfulle elgkarbonader er en fulltreffer, enten det er til familiens hverdagsmiddag eller i selskapelige anledninger. Det finnes mange ulike oppskrifter. Disse karbonadene er spedd med litt fløte og er ekstra gode. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør salt inn i kjøttdeigen til den blir seig. Rør inn potetmel, hvetemel og krydder.Tilsett egg og bland godt.
  • Spe med fløte i to omganger, og rør godt mellom hver gang.
  • Del deigen i åtte emner og form til karbonader på en våt fjel. Stek i ca. 2 minutter på hver side til de er så vidt gjennomstekt.
  • Server elgkarbonader til middag med grønnsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.
  • Tips: Det smaker også godt med et varmt karbonadesmørbrød med stekt løk og salat eller du kan sette et stort fat med elgkarbonader sammen med varmrettene på et koldtbord.
Print