Elgkarbonader-2-3

Elgkarbonader

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Saftige og smakfulle elgkarbonader er en fulltreffer, enten det er til familiens hverdagsmiddag eller i selskapelige anledninger. Det finnes mange ulike oppskrifter. Disse karbonadene er spedd med litt fløte og er ekstra gode. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør salt inn i kjøttdeigen til den blir seig. Rør inn potetmel, hvetemel og krydder.Tilsett egg og bland godt.
  • Spe med fløte i to omganger, og rør godt mellom hver gang.
  • Del deigen i åtte emner og form til karbonader på en våt fjel. Stek i ca. 2 minutter på hver side til de er så vidt gjennomstekt.
  • Server elgkarbonader til middag med grønnsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.
  • Tips: Det smaker også godt med et varmt karbonadesmørbrød med stekt løk og salat eller du kan sette et stort fat med elgkarbonader sammen med varmrettene på et koldtbord.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest