Flatbiff-med-paprika

En sprelsk biff

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Biff med noen nye og noen kjente smaker. Paprika og pinjekjerner, brokkoli og potetpuré i skjønn forening. Sprelske farger gjør retten ekstra fristene. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. La dem hvile et par minutter før servering.
  • Rens paprika og chili og skjær i stimler. Fres dem i panna med litt olje. Ha i pinjekjernene til slutt.
  • Rens brokkoli og skjær den i fine buketter, som du koker i lettsaltet vann, ca. 3 minutter.
  • Skrell og kok potetene i vann uten salt. Sil av kokevannet og mos potetene. Rør inn melk og smør. Smak til med salt og pepper.
  • Kok opp sausen etter anvisning på pakken. Tilsett 2-3 ss aivar, og la det småkoke et par minutter.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften