Meny
Engelsk-Fiskegrateng
Om du har rester igjen etter gårsdagens fiskemiddag er dette oppskriften for deg. Med ferdigkokt fisk og potet trenger du bare ha alt i formen og steke i stekeovnen.
Porsjoner4
Ingredieser
TILBEHØR
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Om du ikke har rester av fisk og potet må dette kokes og renses på forhånd.
  • Mos fisk og potet med gaffel og rør inn melk, sammenvispede egg og hakket persille. Spe med mer melk hvis massen virker for fast og tørr.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Ha massen i godt smurt form og dryss revet ost på toppen.
  • Stek gratengen nede i stekeovnen til den er fast og gyllen på toppen, ca. 30 minutter.
  • Server gratengen nystekt med salat, og gjerne smeltet smør eller en saus ved siden av.
Tips: Til denne oppskriften kan du også bruke rester av hvitfisk og laks. Du kan også variere den med andre urter eller krydder.
    Kilde: 3iuka Foto: Norwegian Seafood Council

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter