Meny
Engelsk-frokostpølse
Har du lyst til å prøve å lage dine egne pølser? Da anbefaler vi deg å prøve engelsk frokostpølse. Den er både enkel å lage og smaker godt. Svinetarm bestiller du i kjøttdisken. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Kvern kjøttet i en kjøttkvern med 3 mm skive.
  • Bland i salt, krydder og finhakket salvie.
  • Finn frem ca 4 meter med svinetarm (30 mm). Fyll svinetarmene med pølsedeigen. Her kan det være lurt å bruke et pølsehorn som er et tilbehør til ulike kjøkkenmaskiner. Har du ikke det kan du bruke sprøytepose med en passende tut.
  • Lag knuter på tarmen eller snurr rundt underveis. Stikk små hull i pølsene med en gaffel før du steker dem.
  • Pølsene stekes på middels varme i ca 10-15 minutter (til pølsene er gjennomstekt).

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter