Meny

Enkel Crispy Duck

Crispy Duck

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Enkel Crispy Duck

Crispy duck er en kjempegod rett som kombinerer spennende smaker. Den krydrete og søte smaken fra hoisinsausen som møter den møre og sprø anden skaper en ekte kulinarisk opplevelse.
PORSJONER4

Ingredieser

Tortilla

Fremgangsmåte

  • Varm andelåret etter anvisningen på pakken. Bruk to gafler og riv kjøttet opp i strimler som til pulled pork. Varm fettet fra pakken i en stekepanne og rist kjøttet så det blir litt «crispy».
  • Alle grønnsakene og mango deles i tynne strimler. Peanøttene grovhakkes og kan med fordel ristes litt i en tørr panne. Korianderen rives. Alt has hver for seg i små skåler så kan man forsyne seg med det man ønsker. Anrett, kjøtt, nøtter, mango, grønnsaker i en tortilla og topp med litt Hoi sin saus.
  • Kna hvetemel, salt, sukker og smør godt sammen. Tilsett litt og litt vann og kna deigen videre i 2–4 min. Del deigen i 20 emner og plasser på melet brett. Dekk med plastfilm og la hvile i 30 min.
  • Kjevle ut emnene til ca 5 cm brede sirkler og stek dem i en tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem, maks 30–40 sek på hver side. Holdes varme eller pakkes godt inn og serveres senere.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også