Enkel lammegryte

 

Enkel lammegryte

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ikke la navnet fårikålkjøtt på pakken begrense deg. Kjøttet kan brukes til langt mer enn det, for eksempel denne spennende gryten med masse smak.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm en stekepanne og stek kjøttet med smør i omganger. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over i en romslig gryte.
  • Skjær løk i båter og gulrot og pastinakk i grove biter. Ha alt i gryten sammen med hakkede tomater, hvitløk og buljong.
  • Rist anis- og korianderfrø i en tørr, varm panne til de begynner å dufte. Ha frøene over i en morter og støt dem godt. Ha de knuste krydderne i gryten sammen med hel kanel. Kok opp, senk varmen og la det hele småkoke til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
  • Server gryten rykende varm, gjerne med godt, ferskt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest