Fiskekaker med gulrotsalat

Enkle fiskekaker med gulrotsalat

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Med food-processor er det fort og enkelt å lage virkelig gode fiskekaker. Lyr er en fin fisk til farse.
PORSJONER4

Ingredieser

Gulrotsalat

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i strimler, hakk gressløk og ha den i food-processoren sammen med de øvrige ingrediensene. Kjør til en glatt farse.
  • Form store, flate kaker rett i smør i stekepannen og stek dem 3—4 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.
  • Rens og grov riv gulrøtter og epler, bland inn sitronsaft og revet sitronskall.
  • Server fiskekakene som burgere eller med kokte poteter og gulrotsalaten.
Kilde: 3iuka.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften