Entrecôte med aubergine og squashform

Entrecôte med aubergine og squashform

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lag hele middagen på grillen. Her viser vi en ny måte å lage tilbehør på grillen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.
  • Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.
  • Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest