Meny

Entrecôte med bakt hvitløk og marinert feta

Entrecôte-med-bakt-hvitløk-og-marinert-feta

Oppdatert

 

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Entrecôte med bakt hvitløk og marinert feta

En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i biffer à 200 gram, dersom du ikke har kjøpt ferdige biffer.
  • Skjær av ca. 1/3 av toppen på hvitløkene, slik at hvitløkbåtene er godt synlig. Plasser dem i en liten ildfast form, og legg litt smør på toppen av hver hvitløk. Bak dem i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter, eller til hvitløken begynner å få farge, og båtene er ordentlig myke.
  • Brun entrecôtebiffene i margarin på sterk varme. Krydre med salt og pepper og etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side (medium). La biffene hvile et par minutter før servering.
  • Server entrecôtebiffene med en skje marinert feta og bakt hvitløk. Hvitløkbåtene kan man klemme ut av skallet. Honningglaserte rotgrønnsaker smaker godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også