Eplegløgg-1-1

Eplegløgg

40-60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Gløgg kokt på epler er kanskje litt mer tidkrevende enn å koke gløgg fra flaske, men så godt! Julens krydder og litt sitron får koke med og sette preg på smaken. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del eplene i biter. Du behøver ikke skrelle dem. Legg eplebitene over i kjele med honning og vann. Kok under lokk til eplene er møre - ca. 10 minutter.
  • Sil fra saften og tilsett alt krydderet og sitronen.
  • La gløggen koke i 30 minutter slik at krydderet kommer til sin rett.
  • Server eplegløggen rykende varm f.eks. til pepperkaker.
  • * snittet på langs.
Kilde: frukt.no Foto:Jon Marius Nilsson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest