Meny
Eplemuffins-1
Muffins er populære porsjonskaker for små og store, og er supre å pakke i sekken når en skal på tur. Disse eplemuffinsene har en stor andel havremel, som gir en ekstra god og rund smak. 
Porsjoner1 ca. 15 stk
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Smelt smøret og sett til avkjøling. Rens og del eplene i passe biter. Vend dem i kanel.
  • Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett mel blandet med bakepulver og det avkjølte smøret. Bland inn kaneleplebitene til slutt.
  • Fordel røren i muffinsformene, og sett dem utover en stekeplate. Stek muffinsene midt i ovnen ved 225 °C i ca 10 minutter. Avkjøl på rist.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Hege Ynn Jødal

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter