Eplemuffins-1

Eplemuffins

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Muffins er populære porsjonskaker for små og store, og er supre å pakke i sekken når en skal på tur. Disse eplemuffinsene har en stor andel havremel, som gir en ekstra god og rund smak. 
PORSJONER1 ca. 15 stk

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret og sett til avkjøling. Rens og del eplene i passe biter. Vend dem i kanel.
  • Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett mel blandet med bakepulver og det avkjølte smøret. Bland inn kaneleplebitene til slutt.
  • Fordel røren i muffinsformene, og sett dem utover en stekeplate. Stek muffinsene midt i ovnen ved 225 °C i ca 10 minutter. Avkjøl på rist.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Hege Ynn Jødal
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest