Meny

Estofado de carne – spansk lapskaus

Estofado-de-carne-spansk-lapskaus

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Estofado de carne - spansk lapskaus

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i ca. 3 x 3 cm store terninger. Rens grønnsakene og skjær de opp i store biter. Bland kjøtt og grønnsaker i en gryte.
  • Hakk hvitløk og persille og bland det sammen med alt krydderet, olivenoljen, vannet og vinen. Hell krydderblandingen i gryta.
  • Legg på lokk og la det koke forsiktig opp. Senk varmen og la det trekke på svak varme i ca. 1 time til kjøttet er mørt. Pass på at det ikke koker tørt.
  • Serveres med stekte poteter.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson  

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også