Estofado-de-carne-spansk-lapskaus

Estofado de carne - spansk lapskaus

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i ca. 3 x 3 cm store terninger. Rens grønnsakene og skjær de opp i store biter. Bland kjøtt og grønnsaker i en gryte.
  • Hakk hvitløk og persille og bland det sammen med alt krydderet, olivenoljen, vannet og vinen. Hell krydderblandingen i gryta.
  • Legg på lokk og la det koke forsiktig opp. Senk varmen og la det trekke på svak varme i ca. 1 time til kjøttet er mørt. Pass på at det ikke koker tørt.
  • Serveres med stekte poteter.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson  
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest