Estragonstekte-svinekoteletter-med-sennepsaus
Til oppskriften

Estragonstekte svinekoteletter med sennepsaus

Koteletter er like anvendelige enten vi snakker rask hverdagsmat eller mer avanserte søndagsmiddager. Her er sennepsausen laget fra bunnen av. Slett ikke så vanskelig - og veldig godt! 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Sennepsaus

Fremgangsmåte

  • Krydre kotelettene og stek dem 2-3 minutter på hver side på sterk varme. Etterstek i ca. 5 minutter på svak varme.
  • Stek finhakket løk i margarin i en kjele til løken er gyllen. Hell over kjøttbuljong og kok opp.
  • Ha i fløte og la det småkoke i 2 minutter. Rør inn sennep og soyasaus. Smak til med salt, pepper og estragon. Rør in kapers til slutt.
  • Server med kokte poteter, gulrøtter og aspargesbønner.
Print