Farfelle-i-fløtesaus-med-scampi

Farfelle i fløtesaus med scampi

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en enkel og rask pastarett å ty til hvis man har litt dårlig tid. Scampiene tines raskt i kaldt vann og i løpet av 20 minutter har du middagen på bordet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens scampiene og lag et snitt langsmed ryggen og fjern den sorte strengen.
  • Varm litt av smøret i en stekepanne. Stek scampiene ved middelsvarme i to til tre minutter til de har skiftet farge. Sett scampiene til side.
  • Finhakk hvitløken og finsnitt vårløken. Surr det hele sammen med ertene i resten av smøret i en kjele ved middels varme under omrøring i ca 2 minutter. Tilsett kremfløte og la det hele stå å småkoke til sausen begynner å tykne. Ha scampiene tilbake i sausen og la det stå og surre i ytterligere 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
  • Mens pastasausen lages kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende saltet vann. Vannet helles av, og blandes med pastasausen.
  • Serveres med et dryss hakket persille.
Kilde: melk.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest