Meny
Fargerik fiskegryte
Ovnsbakt sei passer utmerket i en travel hverdag. Oppskriften er enkel å tilberede og lager seg selv i stekeovnen
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær sei i skiver.
  • Skrell paprika med en potetskreller, rens ut frø og skillevegger, og skjær i strimler.
  • Legg sei og paprika i en smurt, ildfast form.
  • Dryss salt, pepper og paprikapulver over seien.
  • Hell på fiskekraft og dekk formen med aluminiumsfolie.
  • Bak i stekeovnen til seien er ferdig, ca. 20 minutter.
  • Server seien med kokt potet.
  • Tips: Fiskekraft kan erstattes med fiskebuljong.
Kilde: 3iuka.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter