Fargerik-sei-i-form

Fargerik sei i form

20-40 min
Enkel
Print
Ovnsbakt sei passer utmerket i en travel hverdag. Oppskriften er enkel å tilberede og lager seg selv i stekeovnen.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær sei i skiver.
  • Skrell paprika med en potetskreller, rens ut frø og skillevegger, og skjær i strimler.
  • Legg sei og paprika i en smurt, ildfast form.
  • Dryss salt, pepper og paprikapulver over seien.
  • Hell på fiskekraft og dekk formen med aluminiumsfolie.
  • Bak i stekeovnen til seien er ferdig, ca. 20 minutter.
  • Server seien med kokt potet.

Tips

  • Fiskekraft kan erstattes med fiskebuljong.
  • Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer