Fersk-elgsuppe

Fersk elgsuppe

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Elgkjøttet gir kraftig og god smak til denne suppen. Du kan variere med grønnsaker, etter hva som finnes og det du liker. Lag gjerne en dobbel porsjon, så har du ferdig middag til i morgen også! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del grytekjøttet i biter, ca. 3 x 3 cm og legg det i en gryte. Tilsett vann og buljongterninger og kok opp. Skum av og la det trekke i ca. 20 minutter.
  • Del kålrot, gulrot, selleri og potet i biter, ca. 2 x 2 cm, og purre i ringer. Ha det i gryta og kok i 10 minutter til grønnsakene er møre.
  • Smak til med pepper og salt, og ha i hakket persille ved servering.
  • Flatbrød er tradisjonsrikt følge til denne suppen.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest