_Ferske-vårruller-med-biffkjøtt-Ferske-vårruller-med-biffkjøtt

Ferske vårruller med biffkjøtt

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Ferske vårruller med biffkjøtt servert med en god dipp passer perfekt til forrett og fingermat. 
PORSJONER2

Ingredieser

DIPPSAUS MED VÅRLØK

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
  • Kutt grønnsaker og ha klart.
  • Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne med olje til kjøttsaft pipler ut. Krydre med salt og pepper.
  • Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
  • Legg på stekte biffstrimler og grønnsaker, og la det stikke ut på en side. Brett rispapiret over fyllet, brett inn den ene kantene og rull sammen.
  • Server rullene sammen med dippen.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley