Ferske vårruller med biffkjøtt
Til oppskriften

Ferske vårruller med biffkjøtt

Ferske vårruller med biffkjøtt servert med en god dipp passer perfekt til forrett og fingermat. 
20-40 min
Middels
Asiatisk, Middag
PORSJONER2

Ingredieser

DIPPSAUS MED VÅRLØK

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
  • Kutt grønnsaker og ha klart.
  • Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne med olje til kjøttsaft pipler ut. Krydre med salt og pepper.
  • Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
  • Legg på stekte biffstrimler og grønnsaker, og la det stikke ut på en side. Brett rispapiret over fyllet, brett inn den ene kantene og rull sammen.
  • Server rullene sammen med dippen.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print