Ferske-vårruller-med-egg-og-reker

Ferske vårruller med egg og reker

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Omelett og reker passer perfekt i en fersk vårrull laget med rispapir. Sammen med en frisk lime- og hvitløksdipp blir det ekstra digg. 
PORSJONER4

Ingredieser

Lime- og hvitløksdipp

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
  • Kutt grønnsaker og skrell reker.
  • Visp sammen egg og vann. Hell røren i en varm panne med olje og dryss over chilipulver. Stekes kun på en side over svak varme.
  • Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
  • Legg på omelett, reker og grønnsaker. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.
  • Server rullene sammen med dippen.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften