Ferske-vaarruller-med-kylling

Ferske vårruller med kylling

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Ferske vårruller fylt med kylling og masse grønnsaker er sunt og godt. Denne asiatiske retten passer godt som fingermat eller som en god forrett. 
PORSJONER2

Ingredieser

SWEET CHILIDIPP

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
  • Kutt grønnsaker og kok glassnudler etter anvisning på pakken.
  • Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter.
  • Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
  • Legg på stekte kyllingstrimler, glassnudler og grønnsaker. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.
  • Server vårrullene sammen med dippen.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest