Festbiff

Festbiff av svin

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Biffer av svinefilet er mørt og godt. Her er biffene rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Det blir smakfulle og fristende biffer for grillen.
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær indrefileten i ca. 4-5 biter, avhengig av tykkelsen. Sett dem på høykant og klem dem litt med håndflaten, slik at de blir omtrent like tykke. ca. Beregn to små biffer til hver person.
  • Finhakk chili, sjalottløk og paprika og rull biffene i blandingen. Surr en baconskive rundt hver biff, og fest med en tannpirker.
  • Pensle biffen med olje på hver side, krydre med salt og pepper. Grill biffene på middels varme til de er gjennomstekt, ca. 8 minutter.
  • Server med salat og poteter eller brød.
Kilde: matprat.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter siste uke