Festgryte-med-kyllinglaar-1
Til oppskriften

Festgryte med kyllinglår

Denne festgryten kan du gjerne lage til mange. Aspargesbønner og kokte poteter er smaklig tilbehør.
40-60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.
  • Varm olje i en panne eller gryte og stek kyllingstykkene pent brune. Ha i hakket sjalottløk og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk.
  • Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre. Dryss hakket estragon over før servering.
  • Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter eller ris.
  • * tilsatt litt salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print