Festgryte-med-kyllinglaar-1

Festgryte med kyllinglår

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne festgryten kan du gjerne lage til mange. Aspargesbønner og kokte poteter er smaklig tilbehør.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.
  • Varm olje i en panne eller gryte og stek kyllingstykkene pent brune. Ha i hakket sjalottløk og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk.
  • Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre. Dryss hakket estragon over før servering.
  • Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter eller ris.
  • * tilsatt litt salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest