Meny

Finnbiff med solbærsaft og einebær

Finnbiff

Oppdatert

40-60 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Finnbiff med solbærsaft og einebær

Finnbiff eller reinsdyrskav er et storartet produkt som du kan bruke til å trylle frem en rekke herlige middagsretter. Dette er en klassiker - enkel å lage, full av smak og elsket av små og store.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Halvtin reinsdyrskav og stek den raskt på sterk varme. Brun små porsjoner av gangen.
  • Stek sjampinjong i litt smør til den er gyllen. Ha kjøttet tilbake i gryten og bland det med sjampinjongen.
  • Ha purre i gryta, og hell i vann. Kok opp og la det trekke i ca. 15 minutter.
  • Rør sammen rømme, melk og hvetemel. Ha det over i gryta sammen med einebær, solbærsaft og pepper. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Smak til med salt.
  • Server med kokte poteter og rørte tyttebær.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også