Meny

Finnbiff

finnbiff0

Oppdatert

 

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Finnbiff

Reinskav, eller Finnbiff - kan gå rett fra fryseren til panna. Finnbiff er et ekte naturprodukt med lange tradisjoner og er enkel å lage. Har du et beger rømme og litt krydder så kan du lage et festmåltid på rekordtid! Hjemmelaget potetmos gjør retten ekstra god.
PORSJONER4

Ingredieser

Potetmos

Fremgangsmåte

  • Skrell og del potetene i terninger, kok møre. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt. Unngå å koke mosen etter at egget er tilsatt.
  • Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.
  • Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.
  • Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Serveres gjerne med tyttebærsyltetøy og brokkoli.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også