Fisk-og-krabbetimbal-med-urterømme-1
Til oppskriften

Fisk- og krabbetimbal med urterømme

Passer som forrett eller smårett en hyggelig kveldsstund. 
40-60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Urterømme

Fremgangsmåte

  • Rens fiskefiletene helt rene for ben.
  • Mal dem med salt , kajenneopepper og egg og spe med fiskekraft og fløte.
  • Rens og hakk krabbekjøttet og rør det i fiskefarsen. Fyll farsen i fire, godt smurte timbalformer, dekk med aluminiumsfolie. Sett formene i et kokekar med vann, legg på lokk, kok opp, skru ned varmen og la timbalene trekke til de er faste, ca. 20 minutter.
  • Rør sammen rømme og sesam, smak til med sitronsaft, salt og pepper og rør inn urter. Server timbalene varme eller avkjølte med urterømmen og brød.
  • * eller kjøtt 1 stort krabbeskjell.
  • ** f eks persille, dill, gressløk, timian, merian, 1 sort alene eller flere blandet.
Print