Meny

Fisk og spinat i form med potetlokk

Fisk og spinat i form med potetlokk

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Fisk og spinat i form med potetlokk

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær seien i porsjonsstykker.
  • Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Ha litt salt og pepper over spinaten og vend sammen.
  • Legg spinaten i smurt ildfast form med fisken over.
  • Drypp sitronsaft på fisken og dryss over salt og pepper.
  • Hell over crème fraîche og dryss hakket gressløk over.
  • Skrell potet, skjær i tynne skiver og legg dem over fisken.
  • Dryss ost over, legg små smørklatter på toppen og stek midt i stekeovnen til fisken er gjennomkokt og overflaten er gyllen og sprø, ca. 25 minutter.
  • Server med sitronbåter og grovt brød.
Tips: Du kan også bruke torsk eller hyse i denne oppskriften.
    Kilde: 3iuka.no Foto: Kim Holthe

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email
    Populære oppskrifter
    Kanskje du vil like disse også