Fiskeboller i hvit saus med godt følge

>>>Fiskeboller i hvit saus med godt følge
Print

Fiskeboller i hvit saus med godt følge

Tid: 20-40 min
Grad: Enkel
Posjoner: 4

På en to tre har du en god middag fra en boks med fiskeboller. Vil du spandere litt dryss på toppen, er sprøstekte baconbiter både salt, sprøtt og godt. 

Ingredienser

  • 1 stor boks fiskeboller

Saus

  • 2 ss mykt smør
  • 3 ss hvetemel
  • 2.5 dl kraft fra fiskeboller
  • 1 dl melk
  • salt
  • nykvernet pepper
  • 0.5 ts revet muskat

Tilbehør

  • kokte potet
  • en håndfull reker
  • gulrot
  • sukkererter

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraften, litt om gangen.
  2. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melken og kok opp under omrøring.
  3. La sausen småkoke ca. 5 min. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk om sausen er for tykk.
  4. Legg i fiskebollene i sausen og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
  5. Dryss i rekene helt sil slutt, de må ikke koke! Damp grønnsakene et minutt eller to, bare så de blir så vidt myke.
Lagt til av | 2017-10-24T15:49:27+00:00 13. juni 2016|Kategori: Fiskefarse|Stikkord: , , |

Legg igjen en kommentar

Translate »