Meny
fiskeboller-i-Karrisaus

Fiskeboller i karrisaus med grønnsaker og bacon

Fiskeboller i karrisaus er superenkelt! Husk at fisk er sunt og bør spises 3 ganger i uka. Tirsdag er den offisielle fiskebolle-dagen, men originalen i karrisaus kan også nytes andre dager!
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Karrisaus
Fremgangsmåte
  • Klargjør poteter, gulrøtter og bacon før du lager sausen, da sparer du tid og alt er ferdig samtidig.
  • Vask potetene og kok dem i ca. 20 min. Ferdig når en kniv lett går gjennom dem.
  • Sett ovnen på 200 grader til steking av bacon. Legg bacon i skiver på et stekebrett med bakepapir. Stek i ca.15 minutter til det er sprøtt og har en gylden farge.
  • Skrell gulrøtter og skjær dem i skiver, kok dem i cirka 10 minutter.
  • Ha smør i en kasserolle og smelt. Rør inn karri og hvetemel. Tilsett melk og kraft fra fiskebollene, litt om gangen og kok opp til det blir en jevn og glatt saus. Rør jevnt – da unngår du klumper i sausen. La sausen koke 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Ha i fiskebollene og la dem bli varme i sausen, ca. 5 minutter.
Server fiskebollene med nykokt potet og gulrot – topp det hele med deilig sprøstekt bacon. Sist men ikke minst, nyt et sunt og fantastisk godt måltid!

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter