Fiskeboller-i-karrysaus-1
Til oppskriften

Fiskeboller i karrysaus

Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi i en travel hverdag. 
Ca. 20 min
Enkel
Middag, Tradisjon
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

  • 500 g fiskeboller

Karrisaus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Ha flytende margarin i en kasserolle.
  • Rør inn karri og hvetemelet.
  • Tilsett kraft fra fiskebollene og melk, litt om gangen og kok opp til det blir en jevn og glatt saus.
  • La sausen koke 1-2 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Ha i fiskebollene og la dem bli varme i sausen, ca. 5 minutter.
  • Server fiskeboller med kokt potet og brokkoli.
Print