Fiskeboller-med-bacon-og-bønner-1-1
Til oppskriften

Fiskeboller med bacon og bønner

Fiskeboller og bacon er knallgodt sammen. Enkel og grei hverdagsmat med friske grønnsaker til. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
  • Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt.
  • Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
  • La sausen småkoke i ca. 5 min. Riv litt muskat på et rivjern. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
  • Legg fiskeboller i sausen, og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
  • Kok opp vann og litt salt i en liten kjele. Ha i aspargesbønner når vannet koker. La trekke et par minutter.
Kilde: tine.no
Print