Fiskeboller med hvit saus

>>>Fiskeboller med hvit saus
Print

Fiskeboller i hvit saus

Tid: 20-40 min
Grad: Enkel
Posjoner: 4

Klassikeren fiskeboller med hvit saus, kokte gulrøtter og poteter. Litt retro og veldig godt. 

Ingredienser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
  2. Rør sausen glatt og jevn. Tilsett melk og kok opp under omrøring.
  3. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Riv muskat på et rivjern, og smak til sausen med salt, nykvernet pepper og muskat.

  4. Legg fiskeboller i sausen og la det hele bli gjennomvarmt. Server med kokte poteter og grønnsaker.

  5. Det er godt med litt karri på fiskebollene.

Lagt til av | 2017-11-25T16:29:26+00:00 13. juni 2016|Kategori: Fiskefarse|Stikkord: |

Legg igjen en kommentar

Translate »