Fiskeboller med hvit saus

Fiskeboller med hvit saus

Fiskeboller i hvit saus

Tid: 20-40 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Porsjoner: 4

Klassikeren fiskeboller med hvit saus, kokte gulrøtter og poteter. Litt retro og veldig godt. 

Skriv ut

Ingredienser

Tilbehør

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
  2. Rør sausen glatt og jevn. Tilsett melk og kok opp under omrøring.
  3. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Riv muskat på et rivjern, og smak til sausen med salt, nykvernet pepper og muskat.

  4. Legg fiskeboller i sausen og la det hele bli gjennomvarmt. Server med kokte poteter og grønnsaker.

  5. Det er godt med litt karri på fiskebollene.

2018-06-02T07:04:32+00:00

Legg igjen en kommentar

Translate »