Fiskeburger med eplesalat

Fiskeburger med eplesalat

40-60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En frisk og velsmakende burger som er laget på under halvtime. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fiskekarbonader

Til servering

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til fiskekarbonadene i food-processor og mal dem til en grov farse.
  • Har du ikke food-processor kan fisken males i kvern med grov hullskive eller den kan hakkes med en skarp kniv. Rør inn de øvrige ingrediensene.
  • Form fire flate karbonader og stek dem i margarin i 3-4 minutter på hver side.
  • Sprø eventuelt opp hamburgerbrødene i varm stekeovn eller rist dem i brødrister.
  • Riv eplet, finstrimle selleri og fennikel og bland alt med kesam og majones.
  • Smak salaten til med karri, salt og pepper.
  • Del hamburgerbrødene og legg et salatblad på bunnen, legg på eplesalaten, fiskekarbonaden og dekk med hamburgerbrød.
  • * hyse, torsk, sei eller laks.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest