Fiskefilet med sitron og smørsaus

Fiskefilet med sitron og smørsaus

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne oppskriften med fiskefilet og smørsaus en rett du kan servere når du ønsker å imponere. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 175 ° C.
  • Smelt smør i en mellomstor kjele over middels varme, rør inn sitronsaft, salt, pepper, persille og hvitløk, kok opp og la det koke i ca. 10 minutter på svak varme, til litt tykkere.
  • Legg fiskefiletene i et enkelt lag på en middels bakeplate . Dekk med halve smørblandingen, krydre med sitronpepper, og dekk med folie.
  • Stekes 15-20 minutter i forvarmet ovn, hell den gjenværende smørblandingen over fisken. Server med ris eller kokte poteter og dampede gulrøtter.
Populære oppskrifter siste uke