Fiskefilet med sitron og smørsaus

Fiskefilet med sitron og smørsaus

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne oppskriften med fiskefilet og smørsaus en rett du kan servere når du ønsker å imponere. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 175 ° C.
  • Smelt smør i en mellomstor kjele over middels varme, rør inn sitronsaft, salt, pepper, persille og hvitløk, kok opp og la det koke i ca. 10 minutter på svak varme, til litt tykkere.
  • Legg fiskefiletene i et enkelt lag på en middels bakeplate . Dekk med halve smørblandingen, krydre med sitronpepper, og dekk med folie.
  • Stekes 15-20 minutter i forvarmet ovn, hell den gjenværende smørblandingen over fisken. Server med ris eller kokte poteter og dampede gulrøtter.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest