Fiskegryte-med-rødspette-og-reker

Fiskegryte med rødspette og reker

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
I denne fiskegryten finner du gode råvarer fra dypet. Rødspette og reker er en flott kombinasjon og servert med deilig landbrød blir middagen perfekt.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær rødspette i brede strimler.
  • Finhakk hvitløk, og skjær løk og paprika i strimler.
  • Surr hvitløk, løk og paprika i olje i en kasserolle til det er mørt, men ikke brunt.
  • Skrell potet, del i to og ha i kasserollen.
  • Tilsett kapers, og hell på hvitvin og fiskekraft.
  • La det hele surre til poteten er mør, ca. 10 minutter.
  • Legg rødspettestimlene i kasserollen og la dem trekke i 3-4 minutter.
  • Tilsett reker og smak til med salt og pepper.
  • Server med basilikum drysset over, og med brød ved siden av.

Tips

  • Om du ikke har rødspette kan du bruke annen hvitfisk.
Kilde: godfisk.no Foto: Synøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke