Fiskegryte med tomat og chili

Fiskegryte med tomat og chili

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En varm fiskegryte med steinbit er noe ingen kan si nei til. Grønnsakene kan varieres etter årstid og i denne oppskriften finner du høstens grønnsaker.
PORSJONER4

Ingredieser

TILBEHØR

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker.
  • Skjær rødløk i tynne båter, purre og gulrot i terninger, og finhakk hvitløk og chili.
  • Surr rødløk, purre og gulrot lett i en gryte med solsikkeolje.
  • Tilsett hvitløk, chili og hermetiske tomater, og kok opp.
  • Smak til med salt og sitronpepper, og kok under lokk i ca. 15 minutter.
  • Stek fiskestykkene i en stekepanne med litt olje, ca. 3 minutter på hver side.
  • Rør sammen lettrømme og matfløte til en jevn saus.
  • Server gryten med rømmesausen og brød ved siden av.

Tips:

    Fisken kan også varmes i gryten, uten steking i forkant. Da lar du fiskestykkene trekke i gryten i ca. 10 minutter.

      Kilde: godfisk.no Foto: Norwegian Seafood Council
      Populære oppskrifter siste uke
      Share on facebook
      Facebook
      Share on twitter
      Twitter
      Share on linkedin
      LinkedIn
      Share on pinterest
      Pinterest