Meny
Fiskekaker med epletzatziki og bakte tomater

Fiskekaker med epletzatziki og bakte tomater

Fisk er for mange den vanskelige middagsmaten. Gode fiskekaker får man kjøpt ferdige i mange dagligvarebutikker. Lag en herlig epletzatziki ved siden av.
Porsjoner4
Ingredieser
Epletzatziki
Fremgangsmåte
  • Vask og del potetene i mindre båter. Legg dem i en ildfast form, dryss over olje, salt og pepper. Stekes midt i ovnen på ca 200 °C i 20 - 25 minutter.
Epletzatziki
  • Bland sammen matyoghurt, revet eple, pepperrot på tube og kruspersille. La den trekke mens du steker fiskekakene.
  • Når det gjenstår 5 minutter av steketiden til potetene, legges tomatene i samme form. Server fiskekakene rykende varme sammen med tomatene og potetbåtene. Toppes med epletzatziki og finklippet persille.
Kilde: melk.no Foto: Bård Ek

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter