Fiskekaker med karri

Fiskekaker-med-karri-1
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Fiskekaker med karri

Denne oppskriften er inspirert av thailandske fiskekaker. Server fiskekakene med agurksalat og sweet chilisaus som i denne oppskriften, eller med ris og peanøttsaus.
PORSJONER4

Ingredieser

Agurksalat
Dressing
Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær sei i store biter og kjør dem sammen med salt i en foodprosessor til du får en jevn deig.
  • Riv skall av lime og ha i farsen sammen med fish sauce, curry paste og egg. Juster med hvetemel hvis farsen er for løs.
  • Finhakk aspargesbønner og bland inn i farsen.
  • Form farsen til små fiskekaker og stek i olje til de er gjennomstekte og gyllen, ca. 3 minutter på hver side.
Agurksalat
  • Skjær agurk i små terninger, vårløk i tynne skiver og finhakk chili.
  • Bland sammen ingrediensene til salaten og la den stå og trekke i 20 minutter.
Dressing
  • Kok opp vann. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over agurksalaten.
  • Server fiskekaker med agurksalat og sweet chilisaus.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken