Fiskekaker-med-karri-1
Til oppskriften

Fiskekaker med karri

Denne oppskriften er inspirert av thailandske fiskekaker. Server fiskekakene med agurksalat og sweet chilisaus som i denne oppskriften, eller med ris og peanøttsaus.
20-40 min
Middels
Asiatisk, Koldtbord
PORSJONER4

Ingredieser

Agurksalat

Dressing

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær sei i store biter og kjør dem sammen med salt i en foodprosessor til du får en jevn deig.
  • Riv skall av lime og ha i farsen sammen med fish sauce, curry paste og egg. Juster med hvetemel hvis farsen er for løs.
  • Finhakk aspargesbønner og bland inn i farsen.
  • Form farsen til små fiskekaker og stek i olje til de er gjennomstekte og gyllen, ca. 3 minutter på hver side.

Agurksalat

  • Skjær agurk i små terninger, vårløk i tynne skiver og finhakk chili.
  • Bland sammen ingrediensene til salaten og la den stå og trekke i 20 minutter.

Dressing

  • Kok opp vann. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over agurksalaten.
  • Server fiskekaker med agurksalat og sweet chilisaus.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Print