Fiskesuppe-med-små-boller-1
Til oppskriften

Fiskesuppe med små boller

Lettlagd suppe med hjemmelagde fiskeboller og gode grønnsaker. 
Over 60 min
Middels
Middag, Suppe
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Lag fiskefarsen som beskrevet, men bruk litt mindre væske fordi farsen til boller må være fastere enn til pudding.
  • Fyll farsen i sprøytepose med cm-stort hull.
  • Fres løken myk, men ikke brun, i olje.
  • Tilsett tomatene og la dem fres med i 2-3 minutter.
  • Smuldre i buljongterningen, tilsett vann og kok opp.
  • Klem ut fiskefarsen, kutt av i størrelse til små boller rett i suppen.
  • Tilsett grønnsakene og la suppen småsurre til fiskebollene og grønnsakene er gjennomkokte, 5-7 minutter.
  • Smak suppen til med salt og pepper.
  • Dryss persille eller annet grønt over suppen og server den med godt brød til.
  • * som til gammeldags fiskepudding fiskefarse grunnoppskrift >>
  • ** dypfryste
Kilde: godfisk.no Foto: Eva Brænd
Print