Flambert-kyllingfilet-1

Flambert kyllingfilet

20-40 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Flambering er en teknikk som skal gi retten du lager en smakfull avrunding. Det meste av alkoholen brenner opp mens smakene blir igjen i retten. Flambert kyllingfilet er en rett som imponerer!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i en stekepanne på middels varme i 4 minutter på hver side. Ta filetene ut av pannen.
  • Hell i fløte og kok til sausen tykner litt. Smak til med soyasaus og legg i kyllingfiletene.
  • Ha konjakken over, tenn på med en fyrstikk og la konjakken brenne ut.
  • Server flambert kyllingfilet med lettkokt brokkoli, gulrot i staver og kokte poteter.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest