MP_Fleskepannekaker-med-ost-og-gront-1

Fleskepannekake med ost

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Du har sikkert smakt pannekaker med stekt flesk. Fleskepannekake smaker mye likt, men flesk og pannekakerøre fylles i en form og stekes alt i ett. Server med fristende salat ved siden av. 
PORSJONER3

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær lettsaltet sideflesk i terninger og brun dem i en stekepanne. Hell av det meste av fettet etter steking.
  • Visp sammen alle de øvrige ingrediensene til en glatt røre.
  • Legg flesketerningene i en ildfast form, ha på revet ost og hakket grønt. Hell over pannekakerøren og stek pannekaken i ovnen ved 225 °C i 25-30 minutter til den er gjennomstekt og har fått gulbrun farge.
  • Server gjerne med salat.
  • Tips: Med en god salat eller råkost ved siden av er dette super hverdagsmat.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest