MP_Fleskepannekaker-med-ost-og-gront-1
Til oppskriften

Fleskepannekake med ost

Du har sikkert smakt pannekaker med stekt flesk. Fleskepannekake smaker mye likt, men flesk og pannekakerøre fylles i en form og stekes alt i ett. Server med fristende salat ved siden av. 
20-40 min
Enkel
Forrett, Lunsj, Middag
PORSJONER3

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær lettsaltet sideflesk i terninger og brun dem i en stekepanne. Hell av det meste av fettet etter steking.
  • Visp sammen alle de øvrige ingrediensene til en glatt røre.
  • Legg flesketerningene i en ildfast form, ha på revet ost og hakket grønt. Hell over pannekakerøren og stek pannekaken i ovnen ved 225 °C i 25-30 minutter til den er gjennomstekt og har fått gulbrun farge.
  • Server gjerne med salat.
  • Tips: Med en god salat eller råkost ved siden av er dette super hverdagsmat.
Print