Floridasalat

Floridasalat

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
I Floridasalat skjuler det seg myk avokado, saftige tomater, spretten rødløk og en herlig klype salat. Bringebæreddiken er prikken over i'en i dressingen og vil gi salaten en pikant og helt egen nydelig smak. Matsalat på sitt beste! 
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 8-9 minutter.
  • Vask og tørk salaten, riv i litt mindre biter. Skyll bladpersillen og riv den i mindre biter.
  • Skjær tomatene i tynne båter. Skjær løken i tynne ringer. Bland alt i en bolle.
  • Lag smakfull dressing av olje, eddik, sukker og sennep og hell den over salaten.
  • Del avokadoene i biter og ha i bollen. En enkel metode er å dele den i to, fjerne steinen og så bare grave ut passe biter til salaten med en spiseskje eller teskje.
  • Del eggene i båter og legg på salaten. Dryss over finrevet parmesanost. Vri pepperkvernen en eller to ganger over.
  • Salaten serveres med ferskt godt brød.
  • Om du ønsker, kan du sprøsteke noen baconterninger og stø på toppen.
Kilde: frukt.no Foto: Anders Martinsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest