Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Fløtegratinerte poteter er et "must" bl.a. til påskemiddagen. Men den kan også være en liten rett i seg selv ved bl.a. å blande inn andre grønnsaker. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha potetskiver, løk og hvitløk i en kjele med tykk bunn. Hell over melk, matfløte og la det koke i ca. 15 minutter eller til potetene begynner å kjennes myke. Smak til med salt og pepper.
  • Ha potetskivene og kremsausen over i en ildfast form. Dryss over osten og gratiner i ovn på 225 °C i ca. 10 minutter til osten er gyllen. Dryss over hakket kruspersille ved servering.
  • Lag gjerne fløtegratinerte poteter i små porsjonsformer.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest