Fløterand-1

Fløterand

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Fløterand kan nok kalles for Norges Panna cotta. Dette er også en fløtepudding, men her skal fløten ikke varmes. Herlig myk, og med et utall av muligheter. Serveres gjerne sammen med frisk frukt og bær. 
PORSJONER8

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Til denne oppskriften trenger man en randform, eller lignende, som er ca 1 liter stor.
  • La gelatinplatene ligge i bløt i kaldt vann 5 minutter.
  • Visp fløte og sukker til luftig krem.
  • Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i det kokende vannet. Avkjøl litt og bland gelatinoppløsningen i kremen.
  • Skyll formen med kaldt vann, og hell i kremblandingen. La randen stivne i kjøleskapet, ca 3 timer. Hvelv fløteranden på fat og fyll hullet i midten med fruktsalat eller friske bær.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften