Flyndre-med-melon--og-agurksaus
Til oppskriften

Flyndre med melon- og agurksaus

Prøv denne lystige oppskriften med flyndre og melon. Det er en god rett til middagsbordet og passer til alle i familien. Server med tomatsalat og kokte poteter.
20-40 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Vend flyndrefilet i en blanding av mel og salt, og stek gyllen i smør og olje, ca. 2 minutter på hver side.

Saus

  • Skrell og skjær agurk og honningmelon i små terninger.
  • Rør fiskebuljongterning ut i vann og bland med agurk, melon og lettrømme.
  • Sett sausen kaldt til den skal brukes.
  • Server flyndren med den kalde melon- og agurksausen, tomat skjært i båter og kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Synøve Dreyer
Print