Flyndrefilet-kaviar-0g-dill
Til oppskriften

Flyndrefileter med kaviar og dill

En gammel klassiker som gjerne kan settes frem igjen. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • I ovn ved 180 ◦ C i ca. 15 minutter
  • Smør kaviar på flyndrefiletene og dryss på dill. Rull filetene sammen, fest med en tannstikker og sett dem i et ildfast fat.
  • Hell på vann med sitronsaft, Dekk fatet med aluminiumsfolie og bak fisken midt i ovnen til den er akkurat gjennomkokt.
  • Hell sjyen forsiktig av og sil den. Visp sammen eggeplomme og fløte og hell sjyen i. Varm sausen under omrøring til den tykner, smak til med salt og pepper.
  • Anrett flyndreruladene på varme tallerkener med saus rundt. Salat eller kokte grønnsaker og poteter til.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Print