Focaccia-til-piknik-1

Focaccia til piknik

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Et deilig brød som smaker kjempegodt alene, men som også passer ypperlig som tilbehør til andre retter. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm vannet til det er fingervarmt, ca 37°C. Løs opp gjæren i vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Den skal være løs.
  • Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse.
  • Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Hell deigen utover og trykk den jevnt utover. La deigen heve i ca. 30-40 minutter.
  • Hell litt olivenolje over og strø på flaksalt.
  • Stekes i ovnen på midterste rille ved 200ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Del i biter. Server gjerne en deilig salat til brødet.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest