Meny
Focaccia-til-piknik-1
Et deilig brød som smaker kjempegodt alene, men som også passer ypperlig som tilbehør til andre retter. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Varm vannet til det er fingervarmt, ca 37°C. Løs opp gjæren i vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Den skal være løs.
  • Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse.
  • Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Hell deigen utover og trykk den jevnt utover. La deigen heve i ca. 30-40 minutter.
  • Hell litt olivenolje over og strø på flaksalt.
  • Stekes i ovnen på midterste rille ved 200ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Del i biter. Server gjerne en deilig salat til brødet.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Esten Borgos

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter