Focaccia-1-1

Focaccia

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Italiensk brytebrød, perfekt ved siden av middagen, server den sammen med grillmat eller nyt den helt enkelt alene. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre gjæren og rør den ut i lunkent vann.
  • Tilsett mel, salt, sukker, oliven og 1 dl av olivenoljen i den lunkne blandingen. La deigen heve under et klede i en time.
  • Ha 1 dl olivenolje i en langpanne, ha deigen i langpannen og trykk den ut som en pizzabunn. Ha over hakket hvitløk, rødløk og rosmarin og hell over resten av olivenoljen. Trykk alt dette ned i deigen og la den heve i 30 minutter.
  • Dryss havsalt og reven parmesanost over focaccian.
  • Stek brødet ved 200 °C i ca. 30 minutter. Bryt brødet og server det lunt.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest