Meny
Focaccia-1-1
Italiensk brytebrød, perfekt ved siden av middagen, server den sammen med grillmat eller nyt den helt enkelt alene. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Smuldre gjæren og rør den ut i lunkent vann.
  • Tilsett mel, salt, sukker, oliven og 1 dl av olivenoljen i den lunkne blandingen. La deigen heve under et klede i en time.
  • Ha 1 dl olivenolje i en langpanne, ha deigen i langpannen og trykk den ut som en pizzabunn. Ha over hakket hvitløk, rødløk og rosmarin og hell over resten av olivenoljen. Trykk alt dette ned i deigen og la den heve i 30 minutter.
  • Dryss havsalt og reven parmesanost over focaccian.
  • Stek brødet ved 200 °C i ca. 30 minutter. Bryt brødet og server det lunt.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Esten Borgos

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter