Foliebakt-indrefilet-1
Til oppskriften

Foliebakt indrefilet

Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt! 
20-40 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm.
  • Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!)
  • Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.
  • Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.
  • Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader.
Print